HTML

P!ng Média

P!ng Média hivatalos blogja.

Légy Facebook fanunk!

Friss topikok

Linkblog

2009.10.08. 21:05 nemkene

jQuery tanulás a nagyoktól.

Címkék: weboldalak jquery

Indítás ként 4 oldalt szretnék bemutatni nektek aminek a tanulmányozásával ti is jQuery gurukká tudtok válni.

Kezdjük is az általam legjobban preferált videós oldallal.

 

Theme Forest 15 napos kurzus


A teheforest nem rég útjára indított egy 15 napos jQuery screencast kurzust, melyben létpésről lépésre végigvesznek az alapoktól a haladó szintig mindent. Szerintem a legjobban ezekből a videókból lehet tanulni, mivel vizuálisan látja az ember az egész folyamatot. Itt megtekintheted.

 

Learning jQuery

Itt is van következő versenyzőnk aki a www.learningjquery.com-ra hallgat. Már egy jó ideje folyamatosan közli a legújabb technikákat, trükköket és megoldásokat minden, a könyvtárral megoldható problémára, mind a melett nagyon jó társ a kezdőknek és a haladóknak egyaránt.

jQuery for Designers

Egy nagyon szépen és igényesen kialakított jQ-s oldalrül van szó. Kifejezetten designereknek ajánlom akik remekül kinéző efektekel és trükkökel szeretnék feldobni az oldalukat. www.jqueryfordesigners.com/

Learnin jQuery Now

Az előző 3 oldaltól eltérően Learn jQuery Now segédanyagai nyersebbek és több benne a már meglévő tudásra alapozott tutorial. Leginkább közép kezdőknek vagy haladóknak ajánlom, de aki úgy érzi, hogy megbírkózik a dologgal az is bártan szemezgesse az oldalt.

jQuery Howto

A végére tartogattam a legnyersebb anyagot. Rengeteg remek leírást tartalmaz ez a blog. A sokszor talán unalmasnak tűnő leírások miatt csak a szakavatottaknak és a túlbuzgóknak ajánlom a www.jquery-howto.blogspot.com oldalt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pingmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr581437404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása